U bevindt zich hier: Home » wonen en decoreren » keuken tips » Hoe aardappelen knapperig bakken

Hoe aardappelen knapperig bakken

door Redactie

Hoe aardappelen knapperig bakken. Eerst de aardappelen koken (geen kruim, maar licht kruimig !!!), even laten afkoelen en in stukken of plakjes snijden. En dan nu de tips voor die lekkere knapperig gebakken aardappelen.

Hoe aardappelen knapperig bakken

  1. de gekookte aardappelen worden niet klef tijdens het afkoelen, als je de pan afdekt met een theedoek
  2. aardappelen worden heerlijk knapperig als je tijdens het bakken er wat bloem over strooit
  3. Zijn de aardappelen aangebrand tijdens het koken, niet getreurd, schep de bovenste laag eraf en kook ze nog even in een andere pan met water en zout.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Adblocker gevonden

Hobby.blogo.nl is een gratis website. We kunnen deze gratis aanbieden omdat we advertenties op onze website hebben. Zou je je Adblocker uit willen zetten? Dank voor je begrip.