U bevindt zich hier: Home » hobby » Hoe aardappelen knapperig bakken

Hoe aardappelen knapperig bakken

Geschreven door ellenhobby

Hoe aardappelen knapperig bakkenHoe aardappelen knapperig bakken. Eerst de aardappelen koken (geen kruim !!!), even laten afkoelen en in stukken of plakjes snijden. En dan nu de tips voor die lekkere knapperig gebakken aardappelen.

Hoe aardappelen knapperig bakken

  1. de gekookte aardappelen worden niet klef tijdens het afkoelen, als je de pan afdekt met een theedoek
  2. aardappelen worden heerlijk knapperig als je tijdens het bakken er wat bloem over strooit
  3. Zijn de aardappelen aangebrand tijdens het koken, niet getreurd, schep de bovenste laag eraf en kook ze nog even in een andere pan met water en zout.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com