U bevindt zich hier: Home » kleding en accessoires » Op zoek naar een nieuw telefoonhoesje of telefoonaccessoire?

Op zoek naar een nieuw telefoonhoesje of telefoonaccessoire?

Geschreven door Constance

De meeste telefoonaanbieders komen in het najaar met nieuwe modellen of ze gooien hun ‘oudere’ modellen in de uitverkoop. Maar of je smartphone nu euro 100 of euro 1000 kost, je wilt toch graag dat er geen beschadigingen of krassen opkomen. En de manier om je telefoon die uitstraling te geven die bij jouw persoonlijkheid en stijl past, is door middel van een telefoonhoesje.

De keuze in telefoonhoesjes breidt zich nog steeds uit. Je kan kiezen voor basics modellen én kleuren, maar ook voor kleurige prints.

Zoek je alleen een backcover, of heb je toch liever een flipcover of een bookcase? En dan kan je verder ook kiezen uit een exclusief merkhoesje of eentje die je aan je riem kan hangen.

Omdat Samsung wereldwijd toch wel tot een van de meest populaire en bekendste telefoonmerken behoort, heb ik ervoor gekozen om de Samsung Galaxy A71 in het zonnetje te zetten.

Wat is de keuze in hoesjes voor de Samsung Galaxy A71?

De Samsung Galaxy A71 is een unieke en kostbare smartphone en juist daarom is een goede bescherming, door middel van een specifiek Samsung Galaxy A71 hoesje heel belangrijk.

De Samsung Galaxy A71 is vrij kwetsbaar en is zeker het geval  als je hem uit je handen laat vallen. En als je van jezelf weet dat je af en toe onhandig bent, dan is de keuze voor ee full body hoesje snel gemaakt.

Met een full body hoesje is de voor en de achterkant van je toestel volledig beschermd. En toch wordt je toestel niet dikker of zwaarder.

Vind je dat teveel, kies dan voor een backcover. Dan zijn de zijkanten en de achterkant beschermt tegen stoten of als je hem laat vallen. Je kunt dan kiezen voor een soft- of een hardcase. Een softcase kan je gemakkelijk om je toestel doen, en ook weer gemakkelijk verwijderen.

Zoek je bescherming tegen krassen op je scherm, bijv. omdat je altijd je sleutels bij je telefoon opbergt in je tas. Dan werkt een screenprotector het beste. En helpt niet alleen tegen krassen, maar ook tegen vuil en vlekken.

Speciaal voor alle dames die nu eens niet een grote tas mee willen nemen, tijdens een girlsnight out, is er het portemonnee hoesje. Hier passen, behalve je telefoon, ook je pasjes, los geld en je sleutels in. En je slaat gelijk 2 vliegen in 1 klap, want ook je telefoon is beschermt.

Welk hoesje past het beste bij mij?

Een grote keuze kan lastig zijn, en om de kans op keuze stress te verminderen kan je altijd advies vragen. En mocht je dan toch niet de juiste keuze gemaakt hebben, je kan je aankoop altijd omruilen.

Ik wil gelijk accessoires bijbestellen, kan dat?

Een extra oplaadkabel, een batterypack of een paar Air- of Earpods nodig? Of ben je op zoek naar een leuk hoesje voor je Airpods? Er is een grote keuze uit diverse accessoires, voor onderweg, op de fiets of in de auto. En ook hiervoor geldt, je hebt ze binnen 2 to 3 werkdagen bij je in huis.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com