U bevindt zich hier: Home » hobby » Creatief met geheimzinnige uilen

Creatief met geheimzinnige uilen

Geschreven door Elenea

Creatief met geheimzinnige uilen.  Uilen zijn geheimzinnige vogels die je zelden ziet, ze maken angstaanjagende geluiden en hebben ontzettend goede ogen. Een leuk onderwerp om creatief mee aan de slag te gaan.

Uilen zijn nachtdieren. Dit betekent dat als wij wakker zijn, uilen slapen. En als wij naar bed gaan, worden zij wakker. Wat je vast weleens hebt gehoord, is het geluid dat uilen maken, ‘oehoe’ of ‘ping ping’ of ‘hoe hoe hoe’. Uilen zijn vogels. Toch ziet een uil er anders uit dan de meeste vogels. Wat vooral anders is aan een uil, is dat zijn grote ogen voorop zijn kop zitten en dat hij rondom zijn ogen allemaal veertjes heeft zitten. De klauwen aan de poten kunnen uilen ver spreiden. Dit maakt het makkelijker om een prooi in één keer te pakken. Lees hier verder …

Creatief met geheimzinnige uilen

  • Met dit gratis haakpatroon maak je een klein uiltje.
    En wat handig is, de materialen worden er geadviseerd en kan je er gelijk bestellen.

 

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com