U bevindt zich hier: Home » hobby » Winter vetbollen zelf maken voor de vogels

Winter vetbollen zelf maken voor de vogels

Geschreven door Elenea

Winter vetbollen zelf maken voor de vogels. Dit extra wintervoedsel voor de vogels maken met de kinderen is leuk om samen te doen. Maak ze alleen als het flink vriest en de winter flink lang aanhoudt dus hang ze pas buiten, als de vogels het echt nodig hebben.

Winter vetbollen zelf maken voor de vogels

Als je in een boomstammetje (± 5 -10 cm dik) wat ronde holletjes maakt van ± 2 of 3 cm diep en daarin het vogelvet, dat gemengd is met zaden en nootjes, doet, heb jij zelf een voerstammetje gemaakt. Spijker er in, touwtje er aan vast en hang er drie naast elkaar, staat decoratief.

Winter vetbollen zelf maken voor de vogels / vetbollen in boomstam

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com