U bevindt zich hier: Home » eropuit » Knopenketting of Knopenarmband

Knopenketting of Knopenarmband

Geschreven door ellenhobby

Knopenketting of Knopenarmband. Knopen zijn niet alleen nuttig en handig om kledingstukken bijeen te houden of op te leuken. Vele andere mooie dingen, zoals sieraden, kunnen er mee gemaakt worden. Oma’s Knopendoos (wie kent die oude doos van oma niet?), maakt de mooiste dingen van knopen. Wellicht kennen jullie deze knopendoos al van braderieën, high teas of fairs.

Knopenketting of Knopenarmband

Wil je direct beginnen met het maken van jouw knopen armband, bekijk dan de onderstaande video’s.
Voor iedereen die het leuk vindt om zelf aan de slag te gaan met knopen organiseert ‘Oma’s Knopendoos’ een aantal workshops in Dalfsen en omgeving. Je kunt kiezen uit het maken van een armband of een ketting. Voor mensen die eerder een workshop hebben gevolgd zijn er speciale avonden voor gevorderden. Alle materialen zijn in de prijs inbegrepen. Er zijn meer dan ruim voldoende knopen aanwezig, dus je hoeft jouw eigen knopen niet mee te nemen. Maar als je speciale knopen hebt die je wil verwerken, kan dat natuurlijk wel!

Voor de eerstvolgende data workshops in Dalfsen (Marshoekersteeg) en voor inschrijven ga je naar de website www.omasknopendoos.nl

Knopenketting of Knopenarmband

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com