U bevindt zich hier: Home » Loomen is armbandjes maken met elastiekjes

Loomen is armbandjes maken met elastiekjes

Geschreven door ellenhobby

Loomen is armbandjes maken met elastiekjes. Loomen was een ware rage. De zelfgemaakte armbandjes worden als het ware gepunnikt met elastiekjes. Uiteraard is er veel meer mogelijk. Maar begin maar eens simpel en betaalbaar.

hoe loomen armbandjes van elastiekjes 3

Loomen is armbandjes maken met elastiekjes

  • Een boekje met de de coolste en leukste sieraden en accessoires zelf te maken?
    Met de veelkleurige rubberen bandjes van Band-it kun je alle kanten op. Maak je outfit compleet met een hippieriem, versier een haarspeld of tas met schattige bloemetjes of hang je armen vol met de mooiste combinaties van verschillende armbanden. Met de stap-voor-stapinstructies in het boek heb je alle technieken zo onder de knie en je krijgt uitleg over de verschillende looms waarmee je je creaties kunt maken. Inclusief patronen en instructies voor supergave accessoires!
  • Een boekje met leuke en nieuwe patronen voor Loom sieraden & accessoires, gemaakt met de rubberen bandjes. Met de stap-voor-staptekeningen in dit boek kun je eenvoudig rubberband sieraden & accessoires maken in elke gewenste kleur en stijl. Van epic sleutelhangers tot rubberband sieraden. Geschikt voor meisjes en jongens vanaf 8 jaar.
    Onze Isa is 6 jaar en zoals je op de foto ziet, vindt ze het heerlijk om te doen…..
  • Maak je keuze uit alle Loom materialen

loomen is een rage

hoe loomen armbandjes van elastiekjes

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com