U bevindt zich hier: Home » hobby » Eitje pocheren makkie met deze tip

Eitje pocheren makkie met deze tip

Geschreven door ellenhobby

 

Eitje pocheren makkie met deze tip. Eitje pocheren doe je door het ei zonder schaal in kokend water te garen, waarbij het eigeel vloeibaar moet blijven en de dooier heel. Het is heerlijk op bijvoorbeeld steak Tartare of op asperges.
Alleen jammer dat het vaak mislukt. Er zijn tips om met twee lepels of een plastic zakje aan de slag te gaan en je kent vast ook de methode waarbij je met een vork een ‘draaiklok’ in je pan met water creëert en dan daar het ei in breekt.

Eitje pocheren makkie met deze tip

Maar de oplossing is nu te koop. Met een handig bakje van Cuisipro is pocheren van één ei of twee eitjes een eitje (makkie…..).
Bestellen en kopen doe je HIER

Eitje pocheren makkie met deze tip / BRON: ifood.tv/blog

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com