U bevindt zich hier: Home » cadeautips » Onderzetters maken als souvenir

Onderzetters maken als souvenir

Geschreven door ellenhobby

Onderzetters maken als souvenir. Dit kleine souvenir kan je maken voor iemand die je planten, hond of kat heeft verzorgd tijdens jouw vakantie. Of gewoon voor jezelf, om je heerlijke vakantieherinneringen nog even vast te houden.

Onderzetters maken als souvenir

Je zaagt plakjes uit een goed droog boomstammetje. Laat de bast er omheen zitten, wat dat geeft juist een speels effect. Knip uit een oude landkaart rondjes in de grootte van de houten ronde plakjes, zodat de bast er net uitsteekt. Lijm deze op de plakjes hout met spuitlijm. Natuurlijk extra leuk als je de landen gebruikt waar je op vakantie was. 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com