U bevindt zich hier: Home » kinderfeest » Zelf vliegers kleuren tijdens kinderpartijtje

Zelf vliegers kleuren tijdens kinderpartijtje

Geschreven door ellenhobby

Zelf vliegers kleuren tijdens kinderpartijtje. Leuk idee voor een verjaardagsfeestje: Zelf vliegers maken. De vliegers kunnen door kinderen gepersonaliseerd en gevlogen worden. Het unieke van deze vliegers zit in de keuze van het doek: nylon. Hierdoor kan elk kind, die deze vlieger krijgt, naar persoonlijke voorkeur decoreren en daarmee krijg je een persoonlijke vlieger. Daarna is het nog een kwestie van oplaten.

Zelf vliegers kleuren tijdens kinderpartijtje

Kleur deze vlieger met vlinder opdruk zelf in met textielstiften. Zo maak je jouw eigen persoonlijke vlieger! Daarna kun je met jouw zelf ontworpen vlieger vliegeren De vlieger is gemaakt van nylon. Inclusief stok om de vlieger te monteren, vliegertouw, wordt zonder stiften geleverd.

Gerelateerde artikelen

3 reacties

Rogier september 9, 2007 - 3:49 pm

Hallo,
Een goede site waar je nog veel meer vliegers vind om te maken is http://www.vliegerbouwtekeningen.com. Hier kun je met een handige zoekmachine zoeken op moeilijkheidsgraad en zo eenvoudig een vlieger selecteren die leuk is om te maken samen met kinderen. Succes!

Reageer
Willemse mei 13, 2009 - 8:14 am

Leuke site, maar je kan geen gratis vliegerekeninen ophalen. Het kost € 1,30 die je via een telefoon mag betalen (betrouwbaar?) Als dank ontvang je spam van
deze site.

Reageer
Rafael augustus 11, 2010 - 6:35 pm

Hebben jullie ook kleine vliegers?

Reageer

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com