U bevindt zich hier: Home » moeders » Robot knutselen met handige tips en trucs

Robot knutselen met handige tips en trucs

Geschreven door ellenhobby

Robot knutselen met handige tips en trucs. Robot knutselen van stevig papier en met originele voorbeelden. Leuk om de kinderen zelf een speelgoedrobot te laten maken.  De robot heeft een acryl frame (gebruik steno stenen), daarop bevestig jouw ontwerp van een robot, dat je kunt ‘aankleden’  met papieren kleren.

Robot knutselen en wat is een robot

Een robot is een machine die je kan programmeren en de robot kan daardoor meerdere en verschillende taken uitvoeren. Een robot kan dus voor velerlei toepassingen ingezet worden en door het verwisselen van bijvoorbeeld een grijper, kan de robot van taak veranderen.  Robotica is de wetenschap die zich met het ontwikkelen en bestuderen van robots bezighoudt.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com