U bevindt zich hier: Home » wonen en decoreren » keuken tips » Recept Pesto alla Genovese

Recept Pesto alla Genovese

door Redactie

Recept Pesto alla Genovese, groene pesto en de benodigdheden zijn : een vijzel (of keukenmachine), 20 gr pijnboompitten, 55 gram Pecorino of Parmezaanse kaas, 2 dl olijfolie, 1 grote teen knoflook,  55 gram verse basilicumblaadjes en een weinig grof zeezout.

Recept Pesto alla Genovese

  1. In een vijzel (of in een kom) doe je de pijnboompitten, en Pecorino of Parmezaanse kaas.
  2. Met de olijfolie stamp je dit tot een sausje.
  3. Je perst de grote teen knoflook erbij en
  4. je voegt in porties de verse basilicumblaadjes toe.
  5. Verhoog de druk van het stampen in de vijzel totdat de pestosaus ontstaat.
  6. Voeg het grove zeezout toe voor de smaak en naar eigen smaak …..

TIP: In de keukenmachine doe je alle ingrediënten en voeg je langzaam de olijfolie toe en net zo lang mixen tot pestosaus ontstaat.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Adblocker gevonden

Hobby.blogo.nl is een gratis website. We kunnen deze gratis aanbieden omdat we advertenties op onze website hebben. Zou je je Adblocker uit willen zetten? Dank voor je begrip.