U bevindt zich hier: Home » buitenland » Supergrote vakantie pipowagen in de zonnige Drôme provençale

Supergrote vakantie pipowagen in de zonnige Drôme provençale

Geschreven door Elenea

workshop rozen maken en vakantie in pipowagen 6Beleef jouw vakantie in een pipowagen/zigeunerwagen op het franse platteland, waar de romantiek, de zon en de zonnebloemen je uitnodigen voor een onvergetelijk verblijf in de Drôme Provençale. De hollandse(!) pipowagen is uitgerust voor 4 personen en beschikt over een keuken, badkamer en 4 slaapplaatsen waarvan één aparte slaapkamer. In de salon een groot uitklap bedbank.
Ton en Janny hebben deze grote wagen meegenomen uit Nederland en naast hun franse boerderij geplaatst. Rondom is veel ruimte en een prachtig uitzicht op de bergen en dorpjes in de verte. ’s Avonds duizenden sterren aan de hemel en verlichte dorpjes.
 
De omgeving biedt vele mogelijkheden voor wandelaars en fietsers. De natuur is zeer gevarieerd van bergen en bossen en kleine riviertjes tot heuvels met lavendel en zonnebloemen. Zwembaden en verkoelende riviertjes,  groot  meer in de buurt.
Om uit te gaan zijn er de vele kleine dorpjes met leuke restaurantjes en brocantes in de buurt en Montélimar,  dé nogastad, is een echte provençaalse stad.
 
workshop rozen maken en vakantie in pipowagen 5Als je het leuk vindt kan je er een workshop rozen maken volgen.  Janny maakt prachtige antieke rozen van mooi getint crepepapier in vele nuances. Je leert een aantal verschillende rozen maken en pioenrozen, die in een boeket worden verwerkt.
Zomers geeft Janny in Frankrijk de workshops, ’s winters en in het voorjaar ook in Nederland.
 
Voor meer informatie over de pipowagen én de rozen klik je op www.rozenvanpapier.com/pipowagen.htm

BRON: Libelle.nl / FOTO: Dana van Leeuwen STYLING: Olona Jongepier

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com