Gerelateerde artikelen

  • Bouwplaat hamster op scooter voor kleuters Bouwplaat hamster op scooter voor kleuters
  • Simpel snel haakpatroon kindermutsje Simpel snel haakpatroon kindermutsje
  • Tekenboeken voor jongens en meisjes Tekenboeken voor jongens en meisjes
  • Kleurplaat van Dora verzamelen en kleuren Kleurplaat van Dora verzamelen en kleuren
  • Zandkastelen bouwen met de kinderen Zandkastelen bouwen met de kinderen
  • Snel bouwpakket houten speelhuisje voor in de tuin Snel bouwpakket houten speelhuisje voor in de tuin
eropuit

Indoor speelparadijs voor kinderen

Twee mega indoor speelparadijzen zijn zo groot, verrassend en afwisselend, dat de kinderen er het liefst blijven slapen om er de volgende dag weer te kunnen spelen! De twee Bleekemolens Race Planet for Kids zijn in Amsterdam en in Mijdrecht. Ze kunnen er skelteren, racen, sleeën, glijden, klimmen, klauteren en in de verkeerstuin de verkeersregels ervaren met rijbewijs als beloning.
Plan een dagje uit en voor alle informatie surf je naar raceplanet.nl/kids

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?