U bevindt zich hier: Home » attracties » Dagjes uit, begin met Madurodam

Dagjes uit, begin met Madurodam

Geschreven door Elenea

In de kleinste stad van Nederland, Madurodam in Den Haag, vind je op schaal 1 : 25 typisch Nederlandse taferelen waar Nederland beroemd om is, o.a. grachten, polders, molens, bollenvelden, Deltawerken, Vredespaleis, Rotterdamse haven, musea en sfeervolle geveltjes tot in het kleinste detail nagebouwd. Als je daar met de kids en/of opa en oma wandelt, kan je samen afspreken welke taferelen je in het echt wilt gaan bekijken tijdens een gezellig dagje uit in Nederland. Madurodam organiseert regelmatig themaweken voor jong en oud. Voor meer informatie surf je naar madurodam.nl

Edward en Ellen, Madurodam 1954

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com