U bevindt zich hier: Home » eropuit » Oude troep of antiek in ieder geval nostalgie

Oude troep of antiek in ieder geval nostalgie

Geschreven door Elenea

Vrienden van mij hebben in hun huis veel oude spullen. Ik dacht altijd: wat een troep, wat moet je daar nou mee? Dan kun je toch beter iets nieuws kopen?! Langzaam maar zeker ga ik die ‘oude spullen met een verhaal’ steeds leuker vinden. Laatst ben ik nog even in een kringloopwinkel geweest, daar staan best coole dingen staan ertussen, als je tenminsten geduld hebt en goed zoekt !!!!
Blijkt dat er ook veel kunst- en antiekmarkten zijn. Met zo’n groot aanbod van kunst en antiek zal er best iets moois bijzitten!
Een bekende en goed bezochte antiekmarkt is het Lange Voorhout in Den Haag en voor een kunstmarkt kun je een bezoek brengen aan het Spuiplein in Amsterdam. Uiteraard zijn er op vele locaties markten te vinden. Via de link kun je opzoeken waar en wanneer er bij jou in de buurt een kunst- en antiekmarkt is.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com