Gerelateerde artikelen

  • Bruidsjurken overnemen voor je creatieve hobby Bruidsjurken overnemen voor je creatieve hobby
  • Draagtas maken met oude kranten en versieren Draagtas maken met oude kranten en versieren
  • Unieke collages van creatieve vormgeefster Unieke collages van creatieve vormgeefster
  • Pastelkrijt tekening fixeren met fixatie Pastelkrijt tekening fixeren met fixatie
  • Kunst maken van oud hout met voorbeeld foto Kunst maken van oud hout met voorbeeld foto
  • Stoffen schilderijen magisch en verrassend Stoffen schilderijen magisch en verrassend
eropuit

Oude troep of antiek in ieder geval nostalgie

Vrienden van mij hebben in hun huis veel oude spullen. Ik dacht altijd: wat een troep, wat moet je daar nou mee? Dan kun je toch beter iets nieuws kopen?! Langzaam maar zeker ga ik die ‘oude spullen met een verhaal’ steeds leuker vinden. Laatst ben ik nog even in een kringloopwinkel geweest, daar staan best coole dingen staan ertussen, als je tenminsten geduld hebt en goed zoekt !!!!
Blijkt dat er ook veel kunst- en antiekmarkten zijn. Met zo’n groot aanbod van kunst en antiek zal er best iets moois bijzitten!
Een bekende en goed bezochte antiekmarkt is het Lange Voorhout in Den Haag en voor een kunstmarkt kun je een bezoek brengen aan het Spuiplein in Amsterdam. Uiteraard zijn er op vele locaties markten te vinden. Via de link kun je opzoeken waar en wanneer er bij jou in de buurt een kunst- en antiekmarkt is.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?