Gerelateerde artikelen

  • Ellende met je reiskoffer voorkomen Ellende met je reiskoffer voorkomen
  • Op vakantie met mini verpakking toiletartikelen Op vakantie met mini verpakking toiletartikelen
  • Wat in de koffer en wat ter plekke kopen Wat in de koffer en wat ter plekke kopen
  • Op reis met betrouwbare koffers Op reis met betrouwbare koffers
  • Grappige hotels over de hele wereld Grappige hotels over de hele wereld
  • Je saaie koffer spannender maken Je saaie koffer spannender maken
eropuit

Kofferbakmarkt is vrijmarkt en vlooienmarkt

Tijdens de Dronter Dinsdagen op 27 juli en 3 augustus 2010 is het een en al gezelligheid op het Redeplein en in winkelcentrum SuyderSee in Dronten. Speciaal voor deze gelegenheid is er De Kofferbakmarkt. Een nieuw fenomeen in Dronten, overgewaaid uit Engeland, The car boot sales.
In Canada heb je de garage-sale, dan verkoopt men tweedehands spullen vanuit de eigen garage. 
Met het opruimen van de schuur of zolder is de kofferbak onmisbaar voor het vervoer van tweedehands spullen naar de markt. En zie, de kofferbakmarkt is geboren. Je kunt het vergelijken met de vrijmarkt of vlooienmarkt. Geen kramen, maar verkoop vanuit de kofferbak. Grappige spullen geëtaleerd rondom, op en in de auto en gezellig gemaakt met live muziek en extra terrassen.
Een waar paradijs voor snuffelaars en verzamelaars.  De winkels in winkelcentrum SuyderSee zijn op deze dagen ook tot 20.00 uur geopend. De Dronter Dinsdagen zijn evenementen die speciaal voor in de vakantieperiode worden georganiseerd voor de thuisblijvers en de toeristen aan de Flevoboulevard.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?