U bevindt zich hier: Home » eropuit » Kofferbakmarkt is vrijmarkt en vlooienmarkt

Kofferbakmarkt is vrijmarkt en vlooienmarkt

Geschreven door Elenea

Tijdens de Dronter Dinsdagen op 27 juli en 3 augustus 2010 is het een en al gezelligheid op het Redeplein en in winkelcentrum SuyderSee in Dronten. Speciaal voor deze gelegenheid is er De Kofferbakmarkt. Een nieuw fenomeen in Dronten, overgewaaid uit Engeland, The car boot sales.
In Canada heb je de garage-sale, dan verkoopt men tweedehands spullen vanuit de eigen garage. 
Met het opruimen van de schuur of zolder is de kofferbak onmisbaar voor het vervoer van tweedehands spullen naar de markt. En zie, de kofferbakmarkt is geboren. Je kunt het vergelijken met de vrijmarkt of vlooienmarkt. Geen kramen, maar verkoop vanuit de kofferbak. Grappige spullen geëtaleerd rondom, op en in de auto en gezellig gemaakt met live muziek en extra terrassen.
Een waar paradijs voor snuffelaars en verzamelaars.  De winkels in winkelcentrum SuyderSee zijn op deze dagen ook tot 20.00 uur geopend. De Dronter Dinsdagen zijn evenementen die speciaal voor in de vakantieperiode worden georganiseerd voor de thuisblijvers en de toeristen aan de Flevoboulevard.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com