U bevindt zich hier: Home » buitenland » Relax vakantie in Frankrijk

Relax vakantie in Frankrijk

Geschreven door Elenea

Ben je op zoek naar een niet toeristisch maar wel mooi en rustgevend Frankrijk, dan is dit iets voor jou. Wij zijn net terug van een vakantieweekje in Chateau Gontier in Hotel le Jardin des Arts gelegen aan de Mayenne. Ook een prima hotel als je op doorreis bent naar het zuiden.
We hebben gewandeld, heerlijk gegeten, Romeinse vesting met museum in Jublains bezocht (bekijk de onderstaande video) en heel veel Villes et villages Fleuris bezocht.  Geniet van de onderstaande impressie en wellicht kies jij ook voor zo’n prachtige rustgevende omgeving.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4kg7Ylwb5hE[/youtube]

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com