U bevindt zich hier: Home » inspiratie » fotografie allerlei » Familieweekend winnen met Hollands eten op vakantie

Familieweekend winnen met Hollands eten op vakantie

Geschreven door Elenea

PRIJSACTIE !!!! Meedoen is kans maken op een gratis Bongo Familieweekend. Uit onderzoek van Koninklijke Peijnenburg blijkt dat we Hollands eten massaal meenemen op vakantie. Waarom? We kunnen niet zonder drop, hagelslag tot ontbijtkoek. We hebben het in onze bagage. 
Wat te doen om te winnen :

  1. Stuur mij, elenea.hobby@gmail.com ,  uiterlijk op 15 september 2010 een e-mail met als onderwerp:  prijsactie Peijnenburg 
  2. Vertel een leuk verhaal met origineel voorbeeld waarom jij van die typisch Hollandse etenswaar meeneemt op vakantie.
  3. Stuur daarbij een foto waarop dit Hollandse tafreel aan ons wordt getoond.
  4. De origineelste tekst en foto wint !!!!
  5. De winnaar wordt voor 30 september 2010 door de auteur van hobby.blogo.nl en eropuit.blogo.nl uitgekozen. De winnaar krijgt per e-mail bericht.
  6. De uiteindelijke winnaar van de prijsactie maakt kans op een Bongo Familieweekend ter waarde van € 179,90, inclusief vier Peijnenburg ‘Lekker op Vakantie’ strandlakens. Voor een heerlijk familieweekend met vier personen. 

Achtergrondinfo over de prijs:
De prijs is het Bongo Familieweekend, wat geldig is voor 2 volwassenen en 2 kinderen. Hierbij kan de winnaar zelf kiezen voor een bestemming uit een gevarieerd aanbod Slagharen, tot Wesel in Duitsland en Oostende in België. De bon geeft recht op twee overnachtingen, voor een lekker weekend weg. De bon is geldig tot 29 februari 2012.

Het varieert per bestemming of het ontbijt inbegrepen is, maar bij alle bestemmingen geldt de twee overnachtingen. Wat de winnaar zelf moet regelen is het vervoer naar de bestemming van haar keuze (of zijn keuze), de bagage en verdere kosten tijdens het verblijf.

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd en er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com