U bevindt zich hier: Home » eropuit » Winnaar prijsactie Peijnenburg

Winnaar prijsactie Peijnenburg

Geschreven door Elenea

De winnende foto

De winnaar van de prijsactie “Met Hollands eten op vakantie” is bekend. Het Bongo Familieweekend ter waarde van € 179,90, inclusief vier Peijnenburg ‘Lekker op Vakantie’ strandlakens, is gewonnen door Mieke uit Wageningen.
Van harte gefeliciteerd en een fijn en gezellig weekend toegewenst.

En de winnende tekst:

 • Mijn man en ik zijn al 35 jaar samen. En al die jaren nemen we roze koeken mee op vakantie. Tijdens de eerste koffiestop langs de autoweg komen de koeken tevoorschijn en spreken wij de legendarische woorden: ” Zo, nou is de vakantie echt begonnen.”
  Eén keer ging het bijna mis en startte de vakantie met een echtelijke ruzie. Ik had namelijk bedacht dat we de roze koeken maar eens moesten afwisselen met appelkoeken. Toen we een uurtje aan het rijden waren zei mijn man: “Ik heb nou al zin in koffie met vakantiekoek.”
  Argeloos vertelde ik dat ik de traditie had doorbroken.
  “Wat?” riep mijn man. Daarna zei hij nog een heleboel maar dat houd ik maar even voor mezelf.
  We waren nog in Nederland dus nam mijn man de eerstvolgende afslag en gingen we op zoek naar een supermarkt en kochten we alsnog roze koeken.
  Ik heb het nooit meer in mijn hoofd gehaald om zonder ‘vakantiekoeken’ van huis te gaan.
  Onze kinderen zijn inmiddels volwassen en het huis uit. Drie keer raden wat zij meenemen als ze op vakantie gaan…

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com