U bevindt zich hier: Home » eropuit » Beeldengalerij en beeldentuin bezoeken

Beeldengalerij en beeldentuin bezoeken

Geschreven door Elenea

Sinds 2004 heeft Wageningen een schitterende beeldengalerij in een villa en een beeldentuin. De permanente tentoonstelling van torsen en fragmenten bestaat uit meer dan 300 beelden van hedendaagse kunstenaars.
Het kopen, huren of in bruikleen nemen van beelden uit de collectie van Het Depot is mogelijk. Je kan het Depot bezoeken en blijven logeren en dineren in Hotel de Wereld **** in Wageningen via een speciaal Wereld Arrangement. Informatie over openingstijden, adres e.a. vind je op de website hetdepot.nl
Combineer je bezoek aan Wageningen met een bezoek aan :

  • de een of beide botanische tuinen Belmonte en De Dreijen
  • Het Bijenhuis: Bijen leveren heerlijke honing. Maar hoe komt die honing in de raten en daarna van de raten in de potjes? Hoe overleven buien de winter? Dit en nog veel meer is te zien in het Bijenhuis en de bijentuin in Wageningen. Meer informatie is te vinden op www.bijenhuis.nl
  • De Windkorenmolen De Vlijt, gebouwd in 1879. Nog steeds is De Vlijt een van de meest productieve windkorenmolens van Nederland. In de molen kun je een kijkje nemen in de geschiedenis van de molen. Daarnaast heeft de molen een uitgebreid assortiment aan biologische producten variërend van meel tot boeken. Meer informatie over de molen is te vinden op www.molendevlijt.nl

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com