U bevindt zich hier: Home » eropuit » Theemuseum voor alle theeleuten

Theemuseum voor alle theeleuten

Geschreven door Elenea

En daar ben ik er één van! ’s Morgensvroeg, ’s middags en ’s avonds. Het museum De theefabriek in Houwerzijl heeft een theeschenkerij met de meest uitgebreide theekaart ter wereld en een geurige theewinkel. Het museum heeft zelfs een postorderservice, dus kun je thee bestellen en thuis laten bezorgen. Geweldig zeg! Het museum met alle extra’s is gevestigd in de voormalige kerk en pastorie van het pittoreske dorpje Houwerzijl, in het noordwesten van de provincie Groningen, middenin Lauwersland. De Theefabriek wordt jaarlijks door ongeveer 50.000 mensen bezocht.
TIP: Combineer je bezoek aan De Theefabriek met deze wandelroute in en rond Houwerzijl

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com