U bevindt zich hier: Home » concerten » Dagje uit in Amsterdam afsluiten bij DeLaMar

Dagje uit in Amsterdam afsluiten bij DeLaMar

Geschreven door Elenea

Met dank aan Joop en Janine van den Ende kunnen we weer naar het Amsterdamse DeLaMar theater en genieten van musical, toneel, cabaret en concerten. De programmering sluit aan op de traditie van dit beroemde theater, welke standplaats van grote cabaretiers ook een podium voor komedies, toneelklassiekers, festivals en jeugdvoorstellingen was. Dus voor elk wat wils…..

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?