Gerelateerde artikelen

  • Boek schrijven en uitgeven tips en weetjes Boek schrijven en uitgeven tips en weetjes
  • Pannenlap jurkje gratis haakpatroon Pannenlap jurkje gratis haakpatroon
  • Wandkleed baby- en peuterkamer gratis patroon Wandkleed baby- en peuterkamer gratis patroon
  • Recept pastasalade snel en lekker Recept pastasalade snel en lekker
  • Uittips ideeën in 2016 Uittips ideeën in 2016
  • Origineel tafelkleed met verrassing Origineel tafelkleed met verrassing
eropuit

Eropuit en een avondje thuis goede film kijken

Gezellig thuis op de bank na een ontspannen dagje weggeweest te zijn. Je bestelt alvast een top DVD zodat, als het zover is, je ook de juiste film in huis hebt. Hieronder drie toppers. (Gelezen in de Linda en gekocht bij MagVilla.nl)
Weet jij nog meer goede films, laat het ons weten in een reactie !!!!

Bestellen, maak je keuze uit de onderstaande links door op de foto of op de link te klikken……

Far from Heaven
De film speelt in de jaren ’50. Cathy is de perfecte huisvrouw en op een nacht betrapt zij haar man Frank met een andere man en haar wereld stort in. Totaal onthutst en overmand door verdriet vindt ze troost bij de Afro-Amerikaanse tuin man Raymond. Haar relatie met Raymond wordt door de maatschappij niet getolereerd …….

Love actually
In deze film worden de ups en downs van een tiental relaties in de weken die aan Kerstmis voorafgaan gevolgd. Elk verhaal is weer anders, elke relatie is verrassend. En samen maken ze van Love Actually een hartverwarmende ode aan de liefde.
Goed opletten, dan ontdek je de liefde echt overal
.

The hours (een film die je raakt……)
Clarissa Vaughan (Meryl Streep) is een welgestelde en succesvolle boekredacteur. Laura Brown (Julianne Moore) is gelukkig getrouwd. Virginia Woolf (Nicole Kidman) is een gewaardeerd auteur. Drie totaal verschillende vrouwen. Op het eerste gezicht succesvol en gelukkig. Met elkaar verbonden door de pijn en tegenslag waar ze mee te maken hebben. Stuk voor stuk moeten ze een dramatische beslissing nemen.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?