Gerelateerde artikelen

  • Recept tartiflette voor lekkere ovenschotel Recept tartiflette voor lekkere ovenschotel
  • Recepten met grapefruit gezond en lekker Recepten met grapefruit gezond en lekker
  • Borduurpatronen en kruissteekpatronen gratis en klein Borduurpatronen en kruissteekpatronen gratis en klein
  • Recept met peervormige pompoen Recept met peervormige pompoen
  • Hond gezonde ijslolly geven en zelf maken Hond gezonde ijslolly geven en zelf maken
  • Volgorde broodje beleggen Volgorde broodje beleggen
moeders

Tjiezi kaas voor kinderen is lekker en handig

De kleinkinderen kwamen logeren en vlak daarvoor ontving ik een proefpakket van Tjiezie kaas. De 100% natuurlijke kaas voor kinderen in meerdere varianten. Voor onze bijna 4 jarige tweeling was de cheese dipper de favoriet.

Tjiezi kaas is verkrijgbaar in handige voorgesneden plakken in “Jong Belegen” of in de unieke “Pizza smaak”. De lekkere verantwoorde snack, als handig tussendoortjes is gemakkelijk mee te nemen naar school, naar het zwembad of naar het sportveld. Lekker, leuk en 100% natuurlijk vol essentiële bouwstoffen zoals calcium, proteïne en vitamine D.
Behalve in de supermarkt vind je Tjiezi ook online en dan als een komische, boevige, energieke en soms emotioneel manneke.
Op www.tjiezi.com staan grappige games, video’s en het speciale Tjiezi spaarprogramma voor emoticons.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?