U bevindt zich hier: Home » attracties » Paasmarkt Lange Voorhout Den Haag

Paasmarkt Lange Voorhout Den Haag

Geschreven door Elenea

Ieder jaar op de zaterdag voor en op de beide paasdagen vindt de traditionele Paasmarkt plaats in Den Haag van 10.00 – 17.00 uur op het Lange Voorhout in hartje Den Haag.
Nu de Lente is begonnen hebben veel mensen hun huis opgeruimd op zoek naar bruikbare artikelen, die nog verkoopbaar en vooral mooi uitstalbaar zijn.

Op alle dagen presenteren ruim een honderdtal standhouders een breed assortiment en een grote variëteit aan de nieuwste, mooiste en lekkerste braderieproducten. Naast veel nieuwe spullen zijn er ook artikelen uit Moeders en Grootmoeders Tijd te bewonderen op de antiek- en boekenmarkt voor café de Posthoorn. Zo is er bij de oversteek naar Het Tournooiveld een speciale stand met een unieke collectie nostalgische Verkadealbums, andere Plaatjesalbums en oude Schoolplaten. Alle albums kunnen worden ingekeken, gekocht, verkocht of getaxeerd. Iedereen wordt aangeraden om verzamelwaar mee te nemen om de waarde er van te vernemen of het materiaal te verkopen.

De traditionele Paasmarkt is een populaire markt op het statige Lange Voorhout. De Paasmarkt biedt altijd een grote diversiteit qua handel, attracties, entertainment en lekkernijen. Deze Paasmarkt vindt ook nog eens plaats onder de majestueuze bomen van een van de mooiste lanen van Europa met uitzicht op het torentje van de minister-president. Het hele paasweekend is er een gezellige oldtimer horeca bus, waar u bijzondere koffie en theesoorten in combinatie met een huisgemaakt gebakje kunt nuttigen. Deze producten zijn allemaal biologisch, evenals de verse sappen die hier ook te verkrijgen zijn. Dé halteplaats voor publiek en deelnemers om even lekker tot rust komen.

Op zaterdag zal er een mooie podiumwagen van Danone Activia zijn. Geïnteresseerden kunnen meedoen aan een Hoela Hoep workshop en leuke goodiebags tasjes met Danone Activia winnen!
Op maandag, Tweede Paasdag, verzorgt het Haags Openbaar Vervoer Museum rondritten door het Haagse centrum vanaf het Lange Voorhout met historische trams en bussen.

Maak jouw bezoek aan de Paasmarkt nog specialer door een onvergetelijke rit met historische tram of bus te maken! Alle rondritten beginnen en eindigen bij de Paasmarkt op het Lange Voorhout in Den Haag. Een rondrit met de historische tram voert u in circa 20 minuten langs de mooiste plaatsen van de Haagse binnenstad. De eerste historische tramrit vertrekt om 12.00 uur vanaf het Lange Voorhout, de laatste rit vertrekt om 17.00 uur. Elke 20 minuten vertrekt een historische tram voor een rondrit. Tijdens de rondritten worden zowel vooroorlogse trams als modernere ‘PCC-wagens’ ingezet.

Ook op het Palace Plein in Scheveningen is er een driedaagse PaasMarkt. Traditiegetrouw trekken er in het Paasweekend altijd een hoop mensen richting Scheveningen voor een strandwandeling en natuurlijk om de gezellige paasmarkt op het Palaceplein te bezoeken. Met het strand op loopafstand vormt de Paasmarkt op het Palaceplein te Scheveningen het perfecte decor voor een gezinsuitje tijdens de paasdagen!

We verwachten vele duizenden bezoekers, die gezellig komen rondstruinen op deze populaire Paasmarkten, die grote bekendheid in heel Haaglanden en Omstreken genieten. In de loop der tijd zijn deze markten uitgegroeid tot een prachtig traditioneel evenement met zeer veel tevreden deelnemers en waar ook veel tevreden bezoekers graag naar toe gaan.

BRON foto: de3torens.weblog.nl

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com