U bevindt zich hier: Home » eropuit » Dagje culinair fietsen is gezond en lekker

Dagje culinair fietsen is gezond en lekker

Geschreven door Elenea

Ben je op zoek naar de mooiste plekjes om te fietsen en vind jij bewegen en gezelligheid ook zo’n perfecte combinatie? En ben je blij als het een en ander voor je geregeld wordt? Happen en Trappen brengt je naar de mooiste plekjes in Nederland. Een dag lang fiets je een schitterende fietsroute, waarbij je onderweg stopt voor heerlijke en verrassende gerechten. En dat alles voor één vaste prijs! De gemiddelde lengte van de fietsroutes ligt tussen de 40 en 50 kilometer. Het vertrek is in de ochtend (uiterlijk om 11:00 uur, tenzij anders aangegeven) en in de vroege avond ben je weer terug op het startpunt.
Zoek een route bij jou in de buurt via: happen en trappenroutes en lees meer informatie bij happenentrappen.nl

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com