U bevindt zich hier: Home » eten en drinken » Frisse snelle cocktail op zonnige dagen

Frisse snelle cocktail op zonnige dagen

Geschreven door Elenea

Een leuk cadeau om mee te nemen als je uitgenodigd bent voor een barbecue. Heerflijk om cadeau te krijgen. Al sinds 1890 is Villa Massa Limoncello in Italië is deze citroen likeur razend populair. Fris, zacht en verfijnd van smaak, dankzij de passie waarmee Villa Massa volgens traditioneel familierecept wordt bereid van de beste citroenen uit Sorrento. Oorspronkelijk puur als digestief na de maaltijd, wordt deze premium likeur uit Italië tegenwoordig ook meer en meer in cocktails gemixt.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com