U bevindt zich hier: Home » eropuit » Filmfestival en film kijken in de openlucht

Filmfestival en film kijken in de openlucht

Geschreven door Elenea

Pak je agenda en lees verder. Mooie films uit Latijns-Amerika, Afrika en Azië, die je nooit in de bioscoop ziet, kun je kijken in de openlucht tijdens het filmfestival World Cinema Amsterdam. Ieder jaar, halverwege de maand augustus. Naast de vertrouwde hoofdlocaties Rialto en het Marie Heinekenplein worden dit jaar (2012) ook films vertoond in De Balie en in het Vondelpark Openluchttheater.

Kennen jullie ook het Pluk De nacht-filmfestival (vanuit je strandstoel film kijken), ieder jaar aan het eind van augustus/begin september.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JT1cGFNcbjM[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=IlDjQ5HCoSY[/youtube]

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?