U bevindt zich hier: Home » hobby van a tot z » akties / mail en win » Winactie en ervaring bierviltjes en placemats met eigen foto’s kopen

Winactie en ervaring bierviltjes en placemats met eigen foto’s kopen

Geschreven door Elenea

Mijn ervaring met bierviltjes en placemats bestellen met eigen foto’s. Ik ben begonnen met het bedenken voor wie de bierviltjes en placemats bestemd zijn en welke foto’s ik hiervoor wil gaan gebruiken. Vervolgens heb ik voldoende foto’s in een map in mijn computer geplaatst en (als je daar gebruik, van wil maken) tekstje(s) bedacht.
Dus goed voorbereiden is het halve werk !!!

Vervolgens ben ik naar de website webprint.nl gegaan en daar heb ik de foto’s en mijn zelfbedachte tekst(en) ingevoerd bij bierviltje met eigen foto en vervolgens bij placemat met eigen foto. Na het zelf beoordelen van het voorbeeld heb ik mijn bestelling bevestigd.

Binnen drie dagen had ik de bierviltjes en de placemats in huis en ik ben helemaal tevreden, zowel over de snelle service als de uiteindelijke resultaten.

DE WINNAAR IS :
Claudia
Van harte gefeliciteerd !!!!

AKTIE, DOE MEE EN MAAK KANS ………..

Stuur voor 15 augustus 2012 een e-mail met een originele reactie op dit artikel naar elenea.hobby@gmail.com

met als onderwerp : WEBPRINT.NL AKTIE BIERVILTJES EN PLACEMATS

De TWEE meest originele reacties ontvangen een tegoedcode van ieder maximaal 30 Euro van mij (Elenea van hobby.blogo.nl) per e-mail, die je op de betaalpagina van webprint.nl kunt invullen.

Over de uitslag kan niet gecommuniceerd worden.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com