U bevindt zich hier: Home » agenda toen en nu » Gratis oogstfair is sfeervol evenement

Gratis oogstfair is sfeervol evenement

Geschreven door Elenea

Ieder jaar in het laatste weekend van augustus (30-31 aug. en 1 sept. 2012) organiseert Het Hoogeland, een bijzonder tuincentrum, een Oogstfair.  Het tuincentrum Het Hoogeland heeft een sfeervolle winkel, een gezellig tuincafé en inspirerende modeltuinen van beroemde tuinarchitecten.
In de afgelopen jaren is de gratis Oogstfair uitgegroeid tot een sfeervol evenement tussen zomer en herfst. Drie dagen lang is voor iedereen wat te beleven. Naast de diverse standhouders zijn er veel activiteiten. Zoals demonstraties bloemschikken en pompoen snijden, een rondrit maken in een huifkar, een ritje in de draaimolen en kinderen kunnen geschminkt worden. Tussen de activiteiten door is het heerlijk slenteren langs de kraampjes en tenten met bijzondere waren van geselecteerde leveranciers.
Voor een overzicht wat er te doen is naast de standhouders, demonstraties en proeverijen, klik op : hoogeland.nl

Adresgegevens 
Het Hoogeland, Van Limburg Stirumweg 19, 7361 CE Beekbergen.
Vanaf de A1 neemt u afrit 20 (Apeldoorn-Zuid / Beekbergen) en aan het einde van de afrit gaat u rechtsaf. Aan het eind gaat u met de bocht mee naar rechts en vervolgens direct linksaf (Hansengraaf). Bij de driesprong meebuigen naar rechts (Tullekensmolenweg). Na ongeveer 800 meter slaat u linksaf (van Limburg Stirumweg).

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com