U bevindt zich hier: Home » eropuit » Wat is wel of niet eetbaar in de natuur

Wat is wel of niet eetbaar in de natuur

Geschreven door Elenea

In stadsbermen en in de plantsoenen groeien gewassen die je zo in de sla of in de soep kunt doen. Maat hoe weet je nu zeker of iets eetbaar is en wat niet. Je kunt dat leren bij oogstenzonderzaaien.nl
Je vindt er ook informatie over spannende wildplukwandelingen 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?