U bevindt zich hier: Home » moeders » Wat wel of niet accepteren in een relatie

Wat wel of niet accepteren in een relatie

Geschreven door Elenea

BRON: scenicreflections.com

Tijdens de verliefdheid in het begin van een relatie zijn sommige vrouwen bereid veel van zichzelf in te leveren en te denken dat het wegcijferen van jezelf voor altijd te handhaven is. Nou, dan kom je van een koude kermis thuis, want aan jezelf voorbij gaan, hou je even vol en echt niet je hele verdere leven……. al gauw zullen er ruzies ontstaan of je zult je diep ongelukkig gaan voelen in je relatie.

De oplossing is:
direct vanaf het prille begin van een relatie, 100% jezelf en duidelijk te zijn, goed na te denken over de situaties waarin je je wel of niet denkt te kunnen aanpassen en daarover duidelijk en consequent te communiceren.

Vroeger leerde de vrouw zich gaandeweg schikken naar de mening van de man en werd persoonlijk vaak diep ongelukkig.
Open je ogen en herken het patroon van het zo graag er bij willen horen en voorbij gaan aan jezelf. Ieder mens is goed zoals ze is en heeft geen ander nodig om dat bevestigd te zien. Je kunt jezelf niet wegcijferen zonder jezelf schade te doen.

Wat je nodig hebt is iemand die je accepteert zoals je bent en die je daar de ruimte voor geeft. En als dat niet klopt, dan heb je een probleem en dan zal je moeten kiezen tussen jezelf en die ander.

Dus zorg dat je goed weet wat je wil en wat je NIET wil accepteren in een relatie, wees daarin duidelijk en oprecht. Dan zal de ander ook moeten schikken om de relatie in stand te houden.
Dan komt er duidelijkheid en ruimte om te zien of de relatie een kans van bestaan heeft.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com