U bevindt zich hier: Home » agenda toen en nu » Tina-dag XL is groots meiden weekend feest

Tina-dag XL is groots meiden weekend feest

Geschreven door Elenea

Het grootste roze meidenfeest was in 2011 een waar succes. In 2012 wordt  het nog groter, nog gezelliger en nog rozer: De Tina-dag XL in 2012 wordt een heel weekend. En ook weer een knalroze feest.
Tina nodigt je uit om op zaterdag 22 en/of zondag 23 september 2012 samen met je dochter, buurmeisje of nichtje mee te feesten met alle andere Tina-fans. Tijdschrift Tina bestaat dit jaar 45 jaar en is elke week weer een feestje om te lezen. In het leukste tijdschrift voor meiden van 7 tot 12 jaar staan de grappigste strips, de beste tips en de bekendste vips.

PROGRAMMA:
Om 9.30 uur geven Iris en Lucien (bekend van Het Huis Anubis) het startsein voor het grootste meidenfeest van Nederland. Het belooft weer een groot feest te worden vol beauty, workshops, meet & greets, acteurs, schrijvers, tekenaars, games, spectaculaire attracties, shoppen, heel veel artiesten en nieuw dit jaar: Tina’s Knutselplaza. Een tent waar meiden kunnen deelnemen aan de leukste beauty- en knutselworkshops. En natuurlijk is er ook dit jaar de verkiezing van de Tina-girl.

Tenslotte vindt de lancering plaats van een aantal gloednieuwe unieke Tina producten (dit zal op zaterdag en zondag rond 13.45 plaatsvinden op het podium) en we trakteren de Tina-dag bezoekers op een feestelijk gebakje ter gelegenheid van het jubileum.

LOCATIE: Attractiepark Duinrell
Duinrell 1
2242 JP Wassenaar

Kijk voor meer informatie op www.tinadag.nl

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com