U bevindt zich hier: Home » allerlei eropuit » ADE is Amsterdam Dance Event en waar rekening mee houden

ADE is Amsterdam Dance Event en waar rekening mee houden

Geschreven door Elenea

Ga jij naar ADE? Waar moet je rekening mee houden? Ieder jaar in oktober barst het jaarlijkse feest in Amsterdam weer los. Het is tijd voor ADE oftewel: Amsterdam Dance Event. Vanaf woensdag tot en met zondag zal onze hoofdstad omgedoopt worden tot feeststad waar in zo’n 60 clubs meer dan 800 artiesten zullen optreden. Op dit evenement komen jaarlijks zo’n 140.000 bezoekers, waarvan de meesten uiteraard een slaapplek nodig hebben. Maar waar moet je nog meer op letten tijdens je bezoek aan ADE?

Zorg dat je een slaapplek hebt
Zorg dat je tijdig een slaapplek geregeld hebt. Veel hotels zitten nu al vol dus mocht je nog geen slaapplek hebben, boek dan snel zodat je niet voor verassingen komt te staan. Veel club liggen centraal in Amsterdam, bekijk goed waar je naartoe gaat en welk hotel in Amsterdam het beste bij jou past.  .

Wil je liever even aan het feestgedruis ontsnappen kan je altijd een hotel zoeken net buiten Amsterdam.

Koop alvast de kaartjes
De festivalkaartjes voor ADE kan je vooraf kopen. Wacht niet te lang met het kopen van kaartjes. Sommige feesten, clubs en artiesten zijn erg populair, er zijn nu al kaarten uitverkocht. Bij sommige feesten  kan je kaarten aan de deur kopen maar op=op natuurlijk. De prijs die je betaald voor de kaartjes varieert enorm. Zo heb je al een leuk feest voor 15 euro maar dit kan oplopen tot 200 euro.

Je kan ook kiezen voor een ADE Card. Met de ADE Card krijg je korting op verschillende workshops, en merchandise. De kaart kost € 10 euro en is 6 dagen geldig.

ADE draait natuurlijk om de feesten maar je hebt ook conferences. Hier wordt onder andere gedebatteerd en kennis uitgewisseld over elektronische muziek. Je kan voor deze conferences een los kaartje kopen of een 5-dagen kaart.

 Als uitsluiter van je week
Als je nog niet uitgefeest bent na 4 dagen kan je zondag overdag nog bij veel clubs terecht. Ga bijvoorbeeld naar de Trouw, Canvas of Pand 14 voor een spetterende afsluiter van je feestweek.

Wil jij een kaartje kopen? Bekijk dan de website van ADE

Sanne

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com