U bevindt zich hier: Home » beurzen en Events » Inspiratie eigen huis bouwen, verbouwen en inrichten

Inspiratie eigen huis bouwen, verbouwen en inrichten

Geschreven door Elenea

Heb je bouw- of verbouwplannen? Dan is de beurs Eigen Huis (Ver)Bouwen + Inrichten een échte aanrader. Het (ver)bouwen van een eigen huis vergt veel voorbereiding en uitzoekwerk en is daardoor een tijdrovende aangelegenheid. Tevens moeten er in een korte tijd veel beslissingen worden genomen.
Op de beurs is een selectie van topbedrijven vertegenwoordigd die producten en/of  diensten leveren op het gebied van bouwen, verbouwen en inrichten.  De bezoeker krijgt  een totaaloverzicht van bedrijven die kunnen helpen bij het  maken van keuzes.

Om het woongenot te verhogen worden er specialisten ingeschakeld die ons helpen met grote of kleine verbouwingen. Bezoek de beurs en kom in contact met deze vakmannen. Het totaalaanbod aan exposanten omvat aannemers en architecten, gemeentes die hun kavels aanbieden, de financiering van de (ver)bouw, adviseurs op het gebied van vloeren, keukens, plafonds, trappen, ramen, deuren, badkamers, tuinen, haarden, serres etc. etc.

Om het  bezoek aan de beurs te vereenvoudigen, zijn er verschillende branches in speciale zones ingedeeld. Hier kunnen specialisten alle vragen beantwoorden en tonen zij de mooiste noviteiten. Bezoek het Architectenpaviljoen, het Interieur-Advies paviljoen, het Haardenpaviljoen, het Badkamer- en Sanitairpaviljoen en het nieuwe Tuinpaviljoen.

Meer informatie over de beurs is te vinden op www.realiseerjedroomhuis.nl

Openingstijden:
Vrijdag 19 t/m zondag 21 oktober 2012 van 10.00 tot 17.00 uur
Toegangsprijs: € 15,– p.p. Ga naar de website voor de kortingsbon.
Kinderen tot 15 jaar gratis entree. Tijdens de beurs is er gratis kinderopvang aanwezig.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com