U bevindt zich hier: Home » eropuit » Sporttegoed voor het nieuwe sporten, waar en wanneer jij wil

Sporttegoed voor het nieuwe sporten, waar en wanneer jij wil

Geschreven door Elenea

Eigenlijk zijn we al jaren op zoek naar een flexibele manier van sporten. We willen ons niet binden aan één locatie, activiteit of moment. We willen sporten waar en wanneer het uitkomt. En ja hoor, er is nu Sporttegoed.nl
Voor iedereen die wil sporten en behoefte heeft aan flexibiliteit in locatie, type sport en budget. Het sporttegoed is op te laden via de website, waar vervolgens een dagkaart wordt gekozen voor één van de ruim 450 verschillende sportcentra in Nederland, van fitnessclub tot indoor skibaan.
In aanloop naar de feestdagen Sinterklaas en Kerst brengt Sporttegoed ook een cadeaukaart uit. Deze is verkrijgbaar bij bekende verkooppunten zoals Primera.

Flexibel sporten zonder abonnement
Sporttegoed.nl biedt volledige flexibiliteit in het kiezen van een sportlocatie en activiteit. Dit betekent dat men de ene keer kan fitnessen in Amsterdam, later in de week baantjes kan trekken in Zwolle en in het weekend kan indoor skiën in Zoetermeer. Dit ‘nieuwe sporten’ biedt een uitkomst voor mensen die geen lidmaatschap voor een sportcentrum willen, omdat ze te weinig gebruikmaken van een abonnement, veel reizen, met vrienden willen sporten, specifiek willen trainen of graag variatie in sport willen. Sporttegoed is een initiatief van ervaren sportondernemers Marcel Boots en Gijs den Hartog. Marcel Boots licht toe: ‘Steeds meer mensen geven aan wel te willen sporten, maar niet vast te willen zitten aan een abonnement. Daarnaast is men nu gewend alles online te vergelijken en te boeken. Wij spelen in op deze behoeften; onze missie is sporten flexibeler en toegankelijker te maken voor iedereen.’

Sporten als cadeau voor Sinterklaas of Kerst
De werkwijze van Sporttegoed.nl is erg eenvoudig en vergelijkbaar met het opladen van een prepaid tegoed voor mobiel. Het saldo wordt online opgeladen via iDEAL of credit card, of met de cadeaukaart. Sporttegoed giftcards zijn verkrijgbaar vanaf € 10,- bij bekende landelijke verkooppunten, zoals Primera. Deze nieuwe variant cadeaukaart is er voor iedereen die met Sinterklaas of Kerst een origineel en sportief cadeau wil geven.

Meer dan fitness
Sporttegoed.nl geeft met de verkoop van online tickets toegang tot grote landelijke ketens zoals HealthCity, Sportcity, Achmea Healthcenters en Optisport, maar ook tot veel individuele sportlocaties verspreid over het land. Niet alleen fitnesscentra, maar ook zwembaden, squashbanen, schaatsbanen en overdekte skicentra zijn aangesloten bij Sporttegoed.nl. In de toekomst zal het aanbod worden uitgebreid met verschillende andere sportlocaties, zoals tennisbanen, klimhallen en golfbanen. Na het bezoek aan een sportlocatie kunnen gebruikers hun ervaring en beoordeling delen via de website. Dit biedt anderen weer een houvast in hun keuze voor een sportlocatie.

Gerelateerde artikelen

2 reacties

Msc86 oktober 24, 2013 - 9:15 am

Oh wat superleuk dit. Ik ben op zoek naar meer informatie over sporttegoed

Reageer
Msc86 oktober 24, 2013 - 9:15 am

Oh wat superleuk dit. Ik ben op zoek naar meer informatie over sporttegoed

Reageer

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com