U bevindt zich hier: Home » eropuit » Jaarlijks groot kerstcircus in Den Haag

Jaarlijks groot kerstcircus in Den Haag

Geschreven door Elenea

De toppers uit de internationale circuswereld zijn van 20 t/m 30 december 2012 te bewonderen in de grandioze circustent op het Malieveld in Den Haag. Voor jong en oud zal het een fantastische belevenis zijn, want een echt circus hoort in een tent.
En in deze moderne tijd, lekker verwarmd en in prachtige kerstsfeer.

Het Groot Kerstcircus Den Haag heeft dit jaar een show met nummers uit China, Afrika , Amerika en Rusland. Er is humor en spanning tijdens de 14e editie van het Kerstcircus. Kijk op de website voor tijden en toegangsprijzen : kerstcircusdenhaag.nl

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=eZS1vHrqB-k[/youtube]

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com