U bevindt zich hier: Home » eropuit » In kerstvakantie naar het grootste kasteel van Nederland

In kerstvakantie naar het grootste kasteel van Nederland

Geschreven door Elenea

In de kerstvakantie naar het grootste kasteel van Nederland want daar worden sprookjes levend. Kasteel de Haar Utrecht wordt tijdens de kerstvakantie bewoond door sprookjesfiguren. De leukste Kerstbelevenis voor de hele familie! Ook voor wie niet in sprookjes gelooft…

“In de kerstvakantie is het groot feest voor de baron en de barones van Kasteel de Haar. Zij bereiden een sprookjesachtig kerstfeest voor. Maar, soms gebeuren er wel hele bijzondere dingen. Waar is de kledingkist van de wereldberoemde en eigenzinnige operadiva gebleven? Hoe komt het nu eigenlijk dat de angstige keizer uit Plafonië nauwelijks een keuze durft te maken uit al zijn nieuwe kleren? Op wie is de jonge prins heimelijk verliefd en wat heeft die ene pump daar mee te maken?”

Wil je weten hoe dit allemaal afloopt en wat er allemaal nodig is voordat alle gasten helemaal gereed zijn voor het grote kerstfeest?
Kom dan in de kerstvakantie naar de speciale theaterrondleiding!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com