U bevindt zich hier: Home » eropuit » FILMTIP "SIGHTSEERS" is briljante Britse komedie

FILMTIP "SIGHTSEERS" is briljante Britse komedie

Geschreven door Elenea
Zorgt die typische Britse, zwarte humor ervoor dat jij van je stoel rolt van het lachen? Dan is de nieuwe film SIGHTSEERS van de Britse regisseur Ben Wheatley (Kill List) zeker iets voor jou! Vanaf 31 januari 2013 is de hilarische, zwarte komedie in de bioscoop te zien.
Moorddadige toeristen in briljante Britse komedie
De film gaat over Chris (Steve Oram) en zijn geliefde Tina (Alice Lowe) die samen op vakantie gaan met zijn caravan. Tina heeft altijd beschermd onder haar moeders juk geleefd. Chris wil haar nu laten zien wat er voor hem écht toe doet: het trammuseum, het Ribblehead viaduct, het potlodenmuseum en het glooiende Engelse landschap dat deze hoogtepunten van elkaar scheidt. Maar het duurt niet lang voordat de droom vervaagt. Fruitvliegjes, luidruchtige tieners, volgeboekte campings, en niet te vergeten Tina’s bemoeizuchtige moeder, zorgen ervoor dat Chris zijn vurig gewenste reis in rook ziet opgaan. Deze desillusie maakt in Chris heel wat los en hij schuwt wat rigoureuze maatregelen niet…

Benieuwd geworden hoe het Chris en Tina vergaat?
Bekijk de trailer :

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=neeDFqadYS0[/youtube]

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com