U bevindt zich hier: Home » beurzen en Events » Fiets- en wandelbeurs in Amsterdam Rai en wandelroute fietsroute

Fiets- en wandelbeurs in Amsterdam Rai en wandelroute fietsroute

Geschreven door Elenea

Ieder jaar in februari vindt de fiets- en wandelbeurs plaats in de Rai in Amsterdam. Met lezingen, workshops, alles over GPS en veiligheid. Er zijn themapaviljoens, kinderactiviteiten en wandelaars en fietsers die iedereen graag informeren over bestemmingen, routes en accommodaties in binnen- en buitenland.
Voor de juiste data en informatie surf je naar fietsenwandelbeurs.nl

En wat nu zo leuk is. De Telegraaf heeft een wandel- en fietsroute (7,5 km) uitgestippeld van het Centraal Station naar de Rai langs de Oudezijds Voorburgwal, Rokin, Spui, Bloemenmarkt, Leidsestraat, Leidseplein, Stadhouderskade, PC Hooftstraat, Vondelpark, Valeriusplein, Olympiaplein, Minervaplein en Beatrixpark.
De fiets- en wandelroute dowloaden en printen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com