U bevindt zich hier: Home » eropuit » Rotterdam Unlimited: nieuw groot evenement

Rotterdam Unlimited: nieuw groot evenement

Geschreven door Elenea
Nieuw groot evenement in Rotterdam. Van 11 t/m 16 juni 2013  vindt dit evenement voor de eerste keer plaats. Dit grensverleggende festival dompelt Rotterdam zes dagen lang onder in de nieuwste ontwikkelingen uit de grote stad op het gebied van muziek, dans, letteren, theater en carnaval.
Op podia, in theaters, horeca en winkels van het Schouwburgplein, Hofplein, Churchillplein en verschillende locaties daartussen: Rotterdam Unlimited presenteert zich groots met een kleurrijk en toonaangevend internationaal cultuurprogramma.
Naast een aantal muziekgrootheden, waaronder Asaf Avidan, Nelson Freitas en Blitz The Ambassador, biedt het evenement ook programma aan in onder meer De Doelen. Rotterdam Unlimited presenteert zich uitgebreid in de binnenstad met veel straattheater (Labyrint) en een uitgebreide shopping experience.
Het programma op de buitenlocaties is gratis toegankelijk.
Dunya en Zomercarnaval
Rotterdam Unlimited neemt de bestaande Rotterdamse festivals Dunya en Zomercarnaval op in het evenement. De twee bekende publiekstrekkende festivals vallen daarmee vanaf 2013 weliswaar onder de vlag van Rotterdam Unlimited, maar zijn voor de vaste bezoekers niet verdwenen.
De activiteiten van Zomercarnaval, waaronder de wereldberoemde Straatparade, vinden op 15 juni plaats.
Alle uitgebreide informatie bij rotterdamunlimited.com

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com