U bevindt zich hier: Home » eropuit » Romantisch overnachten in Amsterdam

Romantisch overnachten in Amsterdam

Geschreven door Elenea

romantisch overnachten in hart van historisch AmsterdamVoor de echte romantici onder ons is deze overnachting een echte aanrader. Achter het Rembrandtplein in het hart van historisch Amsterdam staat een schuilkerkje uit 1751. Het heeft een keuken, woonkamer en badkamer. Op het altaar staat een koninklijk bed.

Natuurlijk ook geschikt de huwelijksnacht ….

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?