U bevindt zich hier: Home » eten en drinken » Combimagnetron met vier functies in één

Combimagnetron met vier functies in één

Geschreven door Elenea

combi magnetron met 4 functies Super handig. Een combi magnetron met vier functies: heteluchtoven, grill, magnetron én het gezondere alternatief voor frituren.
De ‘Slim Fry’ is de eerste combimagnetron die naast een heteluchtoven, grill en een magnetron, een alternatief biedt voor diverse frituurgerechten. Daarnaast zorgt deze combimagnetron ervoor dat je alle culinaire hoogstandjes slim kunt bereiden, waarbij de smaak en vitaminen zoveel mogelijk worden behouden. De keramische binnenwanden zorgen bovendien voor meer hygiëne en zijn roest- en krasbestendig, zodat je de combimagnetron eenvoudig schoon houdt.

Knapperige frituurgerechten met één theelepel olie op de bakplaa
De Slim Fry is uitgerust met een frituurfunctie om knapperige gerechten te maken. Bij de Samsung Slim Fry-technologie wordt een combinatie gebruikt van magnetron, grill, convectieverwarming en de meegeleverde crust-plaat om te zorgen voor een knapperig en goed heet resultaat *. Voor dit resultaat hoeft er slechts één theelepel olie op de crust-plaat gedaan te worden. Het voordeel: minder vet eten, geen aangekoekte pannen en geen gevaarlijke oliespetters. Ter inspiratie kun je kiezen uit tien verschillende voorgeprogrammeerde frituurgerechten **. De crust-plaat tovert bijvoorbeeld bevroren ovenfrites, maar ook zelfgemaakte frites, om naar knapperige, ‘huisgemaakte’ frieten.

De hittesensor houdt je gerechten in de gaten

Of je nu een student, workaholic of een volleerde chef-kok bent, iedereen kan gezonde, verse maaltijden bereiden met de Slim Fry combimagnetron. De Slim Fry is er volledig op gericht om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken. Alle overbodige en tijdrovende stappen worden overgenomen door de hittesensor. De hittesensor meet iedere seconde de temperatuur van het gerecht en checkt of het gerecht al gaar is. De slimme hittesensor maakt drie hoofdfuncties mogelijk: ontdooien, opwarmen en bereiden.

  • Ontdooien: sensoren zorgen voor een optimale ontdooiing op basis van het type voedsel (vlees, gevogelte, vis, fruit, brood). De slimme multisensor ontdooit alles gelijkmatig vanaf het oppervlak tot diep van binnen.
  • Zacht opwarmen: dankzij de temperatuurregeling kan voedsel op zachte wijze verwarmd worden. Je kunt boter of ijs smelten en babymelk opwarmen.
  • Nauwkeurige bereiding: Geen on-/overgare gerechten. De oppervlaktetemperatuur van het eten wordt gedetecteerd. Met één druk op de knop kun je een verse en gezonde maaltijd bereiden.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com