U bevindt zich hier: Home » moeders » Originele raamsticker tegen inkijk

Originele raamsticker tegen inkijk

Geschreven door Elenea

Blossom XL BlackDe sticker hecht aan het raam en jij, de voorbijgangers en de overburen hebben een fraai zicht. De raamstickers zijn een vrolijke oplossing tegen inkijk en een origineel alternatief voor het standaard plakplastic.
Met originele uitgesneden dessins zijn deze raamstickers dé oplossing.
De raamstickers worden gemaakt van hoogwaardig, statisch hechtend vinyl. Hierdoor zijn de stickers snel en makkelijk te plaatsen met een mooi en professioneel resultaat. De raamstickers worden in het eigen atelier van  www.haikje.nl ontworpen, waardoor vrijwel elke gewenste maat kan worden gemaakt.

Florets White

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com