U bevindt zich hier: Home » eropuit » Dagje uit voor gezin met kleine kinderen

Dagje uit voor gezin met kleine kinderen

Geschreven door Elenea

ideaal dagje uit voor gezin met kleine kinderenDagje uit en zoek je een ideaal uitje voor het gezin met kleine kinderen. Dan kunnen de kinderen de betovering beleven. Ze gluren bij de huisjes van het Kabouterdorp naar binnen en ze laten zich betoveren door de vele sprookjesfiguren en door de sprookjesmusical over het verwende prinsesje Violinde, die wegloopt van huis en verdwaald in het bos en zo terecht komt bij de wilde dieren.

Dagje uit en wat doen

Een kinderboerderij, een grote speeltuin en een prachtige bloementuin maken er een uniek dagje uit van. Voor meer informatie, surf je naar sprookjeswonderland.nl

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?