U bevindt zich hier: Home » eropuit » Pijl en boog schieten oefenenen voor kinderen en volwassenen

Pijl en boog schieten oefenenen voor kinderen en volwassenen

Geschreven door Elenea

oefenen met pijl en boog schieten met levensecht lijkende dierenPijl en boog schieten is een sportieve bezigheid. Boogschieten is origineel en ontspannend.  Tijdens het boogschietavontuur in het bos op het boogschietparcours staan levensecht lijkende dieren, zoals wilde zwijnen, wolven, herten e.a.

Waar en wie pijl en boogschieten

Op het boogschietparcours van de Twentsche Recreatieboerderij De Grimberghoeve kunnen de kinderen met een kinderboog en volwassenen ervaren wat een kunst het is om met pijl en boog te schieten. Na enige instructie ga je eerst even oefenen op de oefenbaan binnen en dan naar het bos voor het echte werk.
Voor meer informatie en reserveren surf je naar grimbergenhoeve.nl

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com