U bevindt zich hier: Home » concerten » Taptoe in Rotterdam moet je 1 keer meemaken

Taptoe in Rotterdam moet je 1 keer meemaken

Geschreven door Elenea

Taptoe in Rotterdam vindt ieder jaar rond eind september/begin oktober plaats. Dit is het jaarlijkse nationale festival van militaire muziek. Het is een unieke muzikale show van Nederlandse en buitenlandse militaire- en burgerorkesten van topniveau, een traditie van zuiver Nederlandse oorsprong. Voor wie van marsmuziek houdt is dit een boeiende happening, van de eerste tot de laatste minuut. Een aangrijpend muziekspektakel van het hoogste niveau.

Taptoe, wat is dat?

  • De oorsprong van de taptoe gaat terug tot in de tijd van Prins Maurits, omstreeks het jaar 1600. De taptoe neemt in de militaire muziek een zeer bijzondere plaats in. Oorspronkelijk was het een …. lees verder bij’Wat is een taptoe‘.
  • Om te ervaren en te ontdekken lees je het programma en de actuele informatie bij nationaletaptoe.nl

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=KejYz4rIbOA[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=F4pmodZ_pmI[/youtube]

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com