U bevindt zich hier: Home » inspiratie » media en hobby » Digitaal scrappen met knutselsoftware

Digitaal scrappen met knutselsoftware

Geschreven door Elenea

digitaal scrappen is online knutselenDigitaal scrappen kan nu met de software van Stampin’ Up. Zoals jullie weten verkoopt Stampin’ Up hoogwaardig knutselmateriaal en zij presenteren vanaf heden nieuwe knutselsoftware: ‘My Digital Studio’. Hiermee kan je online scrappen . Met de unieke software begin je projecten online en maak je ze af met fysieke materialen. Dit betekent legio nieuwe mogelijkheden voor de knutselfanaat.
Dus Stampin’ Up vergroot met de software haar terrein om naast fysieke materialen, zoals stempelsets, stansen en accessoires, een digitale mogelijkheid aan te bieden. ‘My Digital Studio’ verbindt on- en offline projecten maken. Zo kan je op de computer je project ontwerpen, vervolgens printen en verder afmaken met fysieke materialen. De kleuren en vormen zijn, zoals gebruikelijk, geheel op elkaar afgestemd voor een perfect resultaat. Hiermee krijgen knutselfans nieuwe mogelijkheden om wenskaarten, tafeldecoratie en scrapbooks te ontwerpen en maken.

‘‘Klanten hebben nu de mogelijkheid om exclusief Stampin’ Up!-producten vanaf hun eigen pc te gebruiken, en er bestaat zelfs de optie om driedimensionale projecten te maken, zoals zelfgemaakte kalenders of fotoalbums,’’ aldus Damir Basic, Assistant Business Development Manager.

digitaal scrappen is online knutselen 1Daarnaast kan je jouw projecten op de bijbehorende website www.mydigitalstudio.net uploaden. De creaties kunnen zo door iedereen bewonderd worden en als inspiratie dienen voor iedereen.
‘My Digital Studio’ is eenvoudig in gebruik, dus ook voor beginners een uitdaging om aan de slag te gaan.
De creatieve software ‘My Digital Studio’ is vanaf heden verkrijgbaar in de webshop via www.stampinup.nl
Een volledige probeerversie is gratis en laat de gebruiker dertig dagen wennen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com