U bevindt zich hier: Home » eropuit » Uniek uit eten in architectonisch gebouw

Uniek uit eten in architectonisch gebouw

Geschreven door Elenea

Huis-de-WiersUniek uit eten in een heel smakelijk restaurant op een onverwachte plek.In Nieuwegein, vlak bij Utrecht, tussen een nieuwbouwwijk en een industrieterrein, heeft ooit een landhuis gestaan. Bovenop de oude kelders is een modern gebouw neergezet, wat al met enkele prijzen voor architectuur beloond is.
Het aanbod van de natuur is de inspiratie voor de keuken. Door te werken met dagverse en seizoensgebonden producten creëren zij gerechten waarin pure smaken en smaakcombinaties centraal staan. De ingrediënten worden geleverd door zorgvuldig geselecteerde leveranciers met dezelfde passie voor eten.

Uniek uit eten, doen!

In de sfeervolle kelders tref je heerlijk eten, deskundig personeel en een steeds wisselende kaart. Laat je verrassen, want dat is een ieder aan te raden. Misschien minder geschikt voor flinke eters, want met bescheiden porties en gezien de prijs is het uitstekend geschikt voor feestelijke etentjes. Het heet Huize de Wiers.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com